.
Logoen til Jovian AS

kontakt oss

Økt verdi for alle

Ring oss på: 913 12 658

Om Oss

Jovian AS er norsk forhandler for KB System AB, en svensk produsent av innovative elektroløsninger til næringsbygg. Vi leverer blant annet til elektroinstallatører, aktører innen modulbygg, innredningsselskaper og eiendomsforvaltere. Systemet er på grunn av sin unike fleksibilitet egnet til kontorbygg, forretningsbygg, helsebygg, laboratorier, modulbygg og skolebygg.

Smarte løsninger for fremtiden

Vi mener fremtidens bygg og byggeprosesser vil kreve smartere og mer miljøvennlige løsninger. Vårt fokus ligger på løsninger med høy grad av prefabrikkering. Dette gir forenklet planlegging, effektiv installasjon og fleksible muligheter. Sammen med produsenten skal vi til ethvert prosjekt hjelpe til med å finne teknisk riktige løsninger som er konkurransedyktig på pris. Målsetningen er at våre løsninger skal gi fordeler for alle ledd i leveringskjeden. Samtidig skal sluttkunden få en løsning som enklere, raskere, og rimeligere kan tilpasses nåværende og fremtidige behov.
Kort sagt: Økt verdi for alle.


Økt verdi for alle - også for miljøet

Hensynet til miljøet ligger til grunn for alle våre løsninger. Det er derfor lagt vekt på riktige materialer, og at mengden med kapp og avfall skal bli så liten som mulig. Vårt DWP system består av aluminium, kobber og halogenfri plast. Enkelt gjenvinnbare materialer som avgir minimalt med giftgasser om det skulle oppstå brann. Enkel opp og nedmontering, sammen med høy produktkvalitet, gjør løsningene velegnet til gjenbruk. Om og om igjen. Bra for miljø og økonomi. Tilpassing av profiler og skinnelengder gjøres best på produksjonsstedet. Dette gir effektiv installasjon, og kappet går rett til gjenvinning eller annen produksjon. Tilpassing på prosjektet gjøres raskt og enkelt med modulære deler, flyttbare uttak og utskiftbar bestykning.


Kontakt oss

Vi skreddersyr alle våre løsninger etter behov. Ta kontakt per telefon eller e-post slik at vi finner de rette løsningene for deres bruk.

kontakt oss